Info – turnering

Give Tennisklub – danmarksmestre 2019

Øverst fra venstre: Rasmus Michelsen, Niels Korsgaard, Frederik Press, Florian Barth og Lars Baes (kaptajn).
Nederst fra venstre: Anders Grinderslev, Marco Kirschner og Andreas Bjerrehus.

Give Tennisklub er på herresiden den højest rangerede tennisklub vest for Storebælt.

Give Tennisklubs førstehold vandt i 2017 sin række i 1. division og en efterfølgende playoff-match mod Hillerød om at rykke op i Elitedivisionen. I 2018 blev GTK en del nummer fem i Elitedivisionen, og i 2019-sæsonen vandt GTK sit første danmarksmesterskab med det hold, som er vist på billedet øverst på denne side. I 2020 blev holdet nummer 5 i Elitedivisionen, og i 2021 lykkedes det at vinde klubbens anden guldmedalje.

GTKs førstehold har støt og roligt spillet sig op igennem rækkerne i dansk tennis, og hvad der for tyve år siden var et serie 2-hold har i dag udviklet sig til et ambitiøst og fast integreret divisionshold.

I holdturneringen for herrer spilles seks kampe. Fire singler og to doubler. Man får det antal point svarende til vundne kampe, således at en 4-2-sejr giver fire point til vinderen og to point til taberen.

Målet for GTKs førstehold i Elitedivisionen 2022 er at genvinde danmarksmesterskabet.

Turneringsudvalget taler løbende sammen om spillerudtagelse, holdkampene, arrangementer m.v., således der altid sikres konstruktive og flertallige afgørelser, når det kommer til vigtige beslutninger vedr. turneringstennisen i GTK. Turneringsudvalget består af:

Lars Baes, sportschef og holdkaptajn for elitedivisionsholdet.
Jan Ek, formand i best. og rådgiver.

Er du interesseret i at spille turneringstennis for Give Tennisklub, så er du velkommen til at kontakte Lars Baes Send mail til Lars