Info – turnering

Give Tennisklub er på herresiden den højest rangerede tennisklub vest for Storebælt.

Give Tennisklubs førstehold vandt i 2017 sin række i 1. division og en efterfølgende playoff-match mod Hillerød om at rykke op i Elitedivisionen. I 2018 blev GTK en del nummer fem i Elitedivisionen.

GTKs førstehold har støt og roligt spillet sig op igennem rækkerne i dansk tennis, og hvad der for tyve år siden var et serie 2-hold har i dag udviklet sig til et ambitiøst og fast integreret divisionshold.

I holdturneringen for herrer spilles seks kampe. Fire singler og to doubler. Man får det antal point svarende til vundne kampe, således at en 4-2-sejr giver fire point til vinderen og to point til taberen.

Målet for GTKs førstehold i Elitedivisionen 2019 er at slutte blandt de fire bedste hold, hvilket vil give en kvalifikation til medaljespillet i København den 24.-25. august og samtidigt vil det naturligvis betyde, at der også i 2020 vil være elitedivisionstennis på programmet i Give

Turneringsudvalget taler løbende sammen om spillerudtagelse, holdkampene, arrangementer m.v., således der altid sikres konstruktive og flertallige afgørelser, når det kommer til vigtige beslutninger vedr. turneringstennisen i GTK. Turneringsudvalget består af:

Lars Baes, sportschef og holdkaptajn for elitedivisionsholdet.
Jan Ek, formand i best. og rådgiver.

Er du interesseret i at spille turneringstennis for Give Tennisklub, så er du velkommen til at kontakte Lars Baes Send mail til Lars