Info – turnering

Give Tennisklub er uden sammenligning den højest rangerede tennisklub i turneringsregi i Vejle Kommune.

Give Tennisklub var i den forgangne udendørssæson (2017) repræsenteret med to hold. Førsteholdet vandt en række i 1. division og en efterfølgende playoff-match mod Hillerød om at rykke op i Elitedivisionen, mens andetholdet sikrede sig en overbevisende oprykning fra serie 1 til Jyllandsserien.

GTKs førstehold har støt og roligt spillet sig op igennem rækkerne i dansk tennis, og hvad der for tyve år siden var et serie 2-hold har i dag udviklet sig til et ambitiøst og fast integreret divisionshold.

I holdturneringen for herrer spilles seks kampe. Fire singler og to doubler. Man får det antal point svarende til vundne kampe, således at en 4-2-sejr giver fire point til vinderen og to point til taberen.

DTF har lanceret strukturændringer i holdturneringen, hvilket betyder, at der fra 2019-sæsonen skal slankes gevaldigt i Elitedivisionen fra 12 til 6 hold. Det betyder, at GTK skal klare sig særdeles godt for ikke at rykke ud af Elitedivisionen allerede i debuten i 2018.

Der er seks hold i GTKs pulje i Jyllandsserien, og man sikrer sandsynligvis oprykning ved at vinde rækken + en playoff-match.

Målet for GTKs førstehold i Elitedivisionen 2018 er at slutte blandt de seks bedste hold, sådan at der også i 2019 vil være elitedivisionstennis på programmet i Give.

Målet for GTKs andethold i Jyllandsserien er oprykning til 2. division.

Turneringsudvalget taler løbende sammen om spillerudtagelse, holdkampene, arrangementer m.v., således der altid sikres konstruktive og flertallige afgørelser, når det kommer til vigtige beslutninger vedr. turneringstennisen i GTK. Turneringsudvalget består af:

Lars Baes, næstformand i best. og holdkaptajn elitediv. og jyllandsserien.
Jan Ek, formand i best. og rådgiver.
Andreas Hovesen Pedersen, træner for seniorelitetruppen.

Er du interesseret i at spille turneringstennis for Give Tennisklub, så er du velkommen til at kontakte Lars Baes Send mail til Lars