Warning: openssl_decrypt() [function.openssl-decrypt]: IV passed is only 11 bytes long, cipher expects an IV of precisely 16 bytes, padding with \0 in /var/www/givetennis.dk/public_html/wp-content/plugins/custom-facebook-feed/inc/SB_Facebook_Data_Encryption.php on line 107
Træning indendørs 20/21 | Give Tennisklub

Træning indendørs 20/21

GTK har fået træningstider med bløde bolde i Ikærhallen om mandagen fra 15.00-16.15 og om onsdagen fra 15.00-16.30. Har mange først fri fra skole kl. 15.00, er det muligt, vi rykker holdene et kvarters tid e.l.

Der er masser af mulighed for teknisk og taktisk træning med bløde bolde på små baner – også for øvede – og i løbet af vintersæsonen lancerer DGI og JTU tilmed en såkaldt vintertour, hvor en masse børn og unge dyster mod hinanden i skumtennis.

Vi anbefaler på det kraftigste, at GTK-juniorerne holder fast i tennisen vinteren over og tilmelder sig mindst ét af træningsholdene, så udviklingen med ketcheren fortsættes og ikke bremses.

Træningen starter i uge 41 og kører helt frem til slutningen af april. Der vil derfor være i alt ca. 25-30 træningsmandage og 25-30 træningsonsdage.

Priserne ligger ikke helt fast endnu, men vi opererer med priser i nedenstående leje. Det kan dog ændres, hvis vi får færre eller flere tilmeldinger end forventet.
Træning én gang i ugen: 500 kr. (ca. 18 kr. pr. gang)
Træning to gange i ugen: 800 kr. (ca. 15 kr. pr. gang)

Tilmelding til Sebastian Mikkelsen på sebastian.mikkelsen@nullhotmail.com