Træning udendørs 2022

Træningen

Juniortræningen varetages i 2022-sæsonen af Marcus Svendsen, som har stor erfaring med både træning af spillere på begynder- og eliteniveau. Det er Give Tennisklubs store ambition at få mange flere af Gives børn ud på tennisbanen, uden at det skal koste en bondegård, og derfor er det vigtigt for os at have en så kompetent træner som Marcus tilknyttet klubbens juniorer.

Træningen foregår onsdag fra 16.00-18.00, hvor man enten træner fra 16-17 eller 17-18. Første træningsdag er onsdag den 4. maj.

Juniortræningen er for alle under 18 år, og til træningen har vi ikke kun fokus på at lære tennis, men det er også vigtigt, at vi hygger os sammen og hjælper hinanden med de opgaver, trænerne stiller.

Kontingent/træning

Et juniorkontingent koster 300 kr., og derudover skal du betale 300 kr. ekstra, hvis du ønsker at træne med en time om onsdagen. Ønsker du ikke at træne, slipper du altså med en betaling på 300 kr.

Kontingent til fri booking af baner: 300 kr.
Kontingent + træning onsdag: 600 kr.

Tilmelding

Tilmelding og betaling af kontingent og træning kan enten foregå til standerhejsning eller ved at følge opskriften via dette link: https://www.givetennis.dk/?page_id=1464

Herudover skal du sende besked til Marcus Svendsen på 24970033, hvis du ønsker træning. Så placerer han dig, hvor du hører til.