Træning

Træningen

Juniortræningen varetages i 2019-sæsonen af den tidligere juniorlandsholdsspiller og nuværende elitespiller i GTK, Sebastian Mikkelsen. Det er Give Tennisklubs store ambition at få mange flere af Gives børn ud på tennisbanen, uden at det skal koste en bondegård, og derfor satser vi stort ved at ansætte så god en  kapacitet som Sebastian til at varetage juniortræningen.

image
Sebastian Mikkelsen er juniortræner om onsdagen i 2019

Sebastian har masser af trænererfaring fra mange træningshold i blandt andet Kolding TK og er uddannet tenniscoach under Dansk Tennis Forbund. Sebastian vil stå for træningen både mandag og onsdag.

Træningen foregår onsdag fra 16.00 – 19.00 med første træningsdag onsdag den 1. maj, hvor vi deler spillerne op i tre hold, således at hver spiller fremadrettet træner én time af gangen.

Onsdag: Kl. 16.00-17.00
Onsdag: Kl. 17.00-18.00
Onsdag: Kl. 18.00-19.00

Juniortræningen er for alle under 18 år, og til træningen har vi ikke kun fokus på at lære tennis, men det er også vigtigt, at vi hygger os sammen og hjælper hinanden med de opgaver, trænerne stiller.

Kontingent/træning

Et juniorkontingent koster 300 kr., og derudover skal du betale 100 kr. ekstra, hvis du ønsker at træne med om onsdagen.

Kontingent til fri booking af baner: 300 kr.
Kontingent + én gang træning i ugen: 400 kr

Tilmelding

Tilmelding og betaling af kontingent og træning kan enten foregå til standerhejsning søndag den 15. april eller ved at følge opskriften via dette link: https://www.givetennis.dk/?page_id=1464

Herudover skal du sende en mail til sebastian.mikkelsen@nullhotmail.com, hvis du ønsker træning, og hvilke tidspunkter der passer dig bedst og næstbedst. Dette er nødvendigt, så vi kan få kabalen med træningsholdene til at gå op.