Warning: openssl_decrypt() [function.openssl-decrypt]: IV passed is only 11 bytes long, cipher expects an IV of precisely 16 bytes, padding with \0 in /var/www/givetennis.dk/public_html/wp-content/plugins/custom-facebook-feed/inc/SB_Facebook_Data_Encryption.php on line 107
Træning udendørs 2021 | Give Tennisklub

Træning udendørs 2021

Træningen

Juniortræningen varetages i 2021-sæsonen af den tidligere juniorlandsholdsspiller og elitespiller i GTK, Sebastian Mikkelsen, og Andreas Hovesen Pedersen fra GTKs elitedivisionstrup. Det er Give Tennisklubs store ambition at få mange flere af Gives børn ud på tennisbanen, uden at det skal koste en bondegård, og derfor satser vi stort ved at ansætte så gode kapaciteter som Sebastian og Andreas til at varetage juniortræningen.

image
Sebastian Mikkelsen er juniortræner om onsdagen i 2020

Sebastian har masser af trænererfaring fra mange træningshold i blandt andet Kolding TK og Vejle TK og er uddannet tenniscoach under Dansk Tennis Forbund. Sebastian har fungeret som juniortræner i Give TK de seneste tre sæsoner og vil stå for træningen om onsdagen.

Andreas har tilsvarende stor trænererfaring fra både Århus og Herning, og tidligere har han ligeledes stået for træningen af Give TKs førsteholdstrup.

Træningen foregår mandag fra 15.00-18.00 og onsdag i samme tidsrum. Første træningsdage er mandag den 3. maj og onsdag den 5. maj, hvor vi deler spillerne op i tre hold, således at hver spiller fremadrettet træner én time af gangen.

Mandag og onsdag: Kl. 15.00-16.00
Mandag og onsdag: Kl. 16.00-17.00
Mandag og onsdag: Kl. 17.00-18.00

Juniortræningen er for alle under 18 år, og til træningen har vi ikke kun fokus på at lære tennis, men det er også vigtigt, at vi hygger os sammen og hjælper hinanden med de opgaver, trænerne stiller.

Kontingent/træning

Et juniorkontingent koster 300 kr., og derudover skal du betale 100 kr. ekstra, hvis du ønsker at træne med enten onsdag eller fredag. Ønsker du at spille både onsdag og fredag skal du betale 300 for kontingent og 300 for træning.

Kontingent til fri booking af baner: 300 kr.
Kontingent + én gang træning i ugen: 500 kr.
Kontingent + to gange træning i ugen: 700 kr.

Tilmelding

Tilmelding og betaling af kontingent og træning kan enten foregå til standerhejsning søndag den 18. april eller ved at følge opskriften via dette link: https://www.givetennis.dk/?page_id=1464

Herudover skal du sende en mail til sebastian.mikkelsen@nullhotmail.com, hvis du ønsker træning, og hvilke tidspunkter der passer dig bedst og næstbedst. Dette er nødvendigt, så vi kan få kabalen med træningsholdene til at gå op.