SPONSORAFTALE MED MIDTJYSK PAKKERI SERVICE

I dag kan vi med stolthed annoncere et indgået samarbejde med Midtjysk Pakkeri Service eller MPSgive.dk, som bliver den tredje annoncerede samarbejdspartner i vores “Med Give i elitedivisionen”, efter at vi tidligere har fortalt om aftalerne med både “Klub & Profil Sportigan” og “Danbolig Give”.

sponsorfoto-mps
GTK-formand, Jan Ek (t.v.), og Flemming Jensen fra MPS ved siden af det nye skilt, som Flemming nu kan se frem til at få hængt op på anlægget.

Flemming Jensen, direktør for Midtjysk Pakkeri Service, startede virksomheden op for lidt over ét år siden, og driver nu sit alsidige lønpakkeri fra lejede lokaler ved “Givskov” på Tykhøjetvej 20. “Vi pakker stort set alt, og modtager derved også mange sjove forespørgsler”…

MPSgive.dk er en virksomhed, der arbejder med alt inden for indpakning og ompakning af forskelige produkter, og de gør også samtidigt i udbringning og logistiske opgaver. MPS’ motto er “HØJ KVALITET TIL EN GOD PRIS”, og det skinner tydeligt igennem, når man taler med Flemming, at også kundetilfredshed, punktlighed, loyalitet og god service er nogle af de nøgleord, som bærer det fundament, som Midtjysk Pakkeri Service hviler på.

Flemming Jensen udtaler om samarbejdet med Give Tennisklub: “Siden jeg startede op, er jeg blevet kimet ned af diverse sælgere og ligeledes forskellige klubbers søgen efter sponsorater. Men her ét år efter blev det altså GTK, som jeg valgte at lave en aftale med – og sjovt nok, da tennis aldrig har fanget min store opmærksomhed.”

“Men det er målsætningen, jeg er faldet for, sammen med de tilhørende ambitioner om 2020-planen, med drømme om elitedivisionstennis. Derfor vil jeg gerne være en del af klubbens gode lokale bagland og give klubben opbakning og hjælp til deres nye ambitioner kan realiseres.”

“Derudover har jeg naturligvis en lille forventning om, at GTK kan hjælpe mig med at finde nye kunder via omtale i de lokale medier. At støtte lokalt omkring en seriøs fremtidsplan for Give Tennisklub, og samtidigt få mit logo spredt ud – det er win/win for begge parter.”

I Give Tennisklub er vi meget begejstrede for at have endnu en lokal og ambitiøs medspiller på holdet, og vi ser frem til samarbejdet i forhåbentligt mange år frem.

Skriv et svar