Indendørssæsonen står for døren… uden GTK

Der er kun tre uger til indendørssæsonen starter i DH-turneringen (den danske holdturnering under Dansk Tennis Forbund), og selv om det vanen tro bliver uden deltagelse af Give Tennisklub, så er der alligevel flere GTK’ere, der skal repræsentere deres anden klub i den kommende sæson.

Vejle Tennisklub er altid den største modtager af GTK-spillere til indendørssæsonen – noget, der har gjort, at VTK indendørs er så flot rangeret som i 1. division, og det giver fin mening, at GTK og VTK, som jo begge hører til i Vejle Kommune, nyder godt af hinanden fra indendørs til udendørs, så begge klubber kan være højt rangeret med status af 1. division.

I år er heller ingen undtagelse, når Andreas Hovesen Pedersen og Jan Bruun Christensen tørner ud for Vejles 1. divisionshold, mens Lars Baes, der stadig døjer med en rygskade, nøjes med at påtage sig holdkaptajnsrollen.

andreashovesenpedersen
Andreas Hovesen spiller indendørs i Vejle denne vinter

Sebastian Mikkelsen har en stærk tilknytning til Kolding Tennisklub, hvor han har spillet indendørstennis i mange år og samtidigt fungerer som juniortræner med rigtigt mange timer på banerne. Sebastian skifter naturligvis til Kolding igen i den kommende indendørssæson, og på opfordring fra GTK tager han Thomas Egeløkke Agerbo med sig. Thomas vandt rub og stub for GTK i den netop overståede sæson, så han er en rigtig god forstærkning for Koldings 1. divisionstrup.

sebastianmikkelsen
Sebastian Mikkelsen tørner ud for Kolding i vinteren

Asger Hess-Olesen, Kristian Korsgaard, Andreas Bechmann, Michael Kjær-Jacobsen, Esben Bech og Nicolai Ravnsgaard Olesen (er ét år i Spanien) beholder deres licens i Give Tennisklub vinteren over.

Vi har i GTK for længst indstillet os på, at der ikke er konkurrencedygtige indendørsmuligheder. Det er ikke realistisk, at vi får vores egen tennishal, og der er ingen interesse for at spille indendørs tennis i en af de lokale håndboldhaller. Vi er dog i gang med at undersøge muligheden for evt. at tilmelde et hold til sæsonen 2017-2018, hvis vi kan få trænings- og kamptider i Vejle Tennis Hal, som er en selvejende institution opført som et tennistilbud for samtlige tennisklubber i Vejle Kommune. Tiden vil vise, om der kan stables noget på benene, men i mellemtiden nøjes vi med at glæde os over, at vores spillere kan holde sig i gang og bidrage i andre klubber med deres høje tennisniveau.

Skriv et svar