Kongerne af Jylland

Måske en lidt pompøs overskrift, men ikke desto mindre blev Slaget om Jylland i dag afgjort, da vi tog imod Aarhus 1900 i Gryden, og ganske fortjent var det os, der trak det længste strå med en sikker 5-1-sejr.

Dagens bedste kamp stod de to tyske førstesingler for, og her var det desværre gæsternes Stefan Seifert, som med 10-8 i matchtiebreak slog Frederik Press i en hårdtslående og tempofyldt duel.

Heldigvis gjorde vi rent bord i de øvrige kampe, som alle blev vundet i to sæt, og særligt benævnelsesværdigt er det, at vi i 2022 er 8-0 i doubler, mens vi “kun” er 9-7 i singler. Der er heldigvis lidt at arbejde på til de sidste tre kampe i august, som er placeret således:

Søndag den 7. august, HRT-Give
Onsdag den 10. august, Give-Gentofte (TV)
Lørdag den 13. august, Give-KB

Vi holder sommerferie på en fin andenplads, men vi har et rigtigt svært august-program foran os, så der er stadig lang vej, før ambitionen om Final Four er indfriet.

Dagens spillere i ilden var udover Frederik Press; Florian Barth, Patrick Kristensen og Morten Garbers.

Tak til Aarhus 1900 for en god kamp og tak til alle fremmødte, som var med til at skabe en dejlig dag i solen i Gryden.

En helt speciel tak skal rettes til ØBG Silkeborg, som havde fyldt en bus med juniorer og forældre for at se noget god tennis, og flere af juniorerne deltog sågar som boldbørn på Centre Court. Vi er meget taknemmelige for jeres indsats og er kæmpe fans af ØBG Silkeborgs helt unikke sammenhold og juniorafdeling.

God sommerferie!

Skriv et svar