Kampen om Jylland på lørdag

Der er to jyske hold med i årets Elitedivision. Give og Aarhus 1900. Derfor er der ekstra meget prestige på spil, når vi på lørdag kl. 12.00 i Gryden tørner sammen med Aarhus 1900 i kampen om Jyllands krone.

Som om det ikke var nok at spille om æren, så er der ekstremt vigtige point på spil i kampen om Final Four og overlevelse. Elitedivisionen er nemlig så tæt i år, at der ikke er langt fra andenpladsen til syvendepladsen, og da vi har et voldsomt svært august-program, så er kampen mod Aarhus 1900 en ret afgørende brik i jagten på én af slutspilsbilletterne.

Der er lovet godt vejr, grillen bliver tændt og fadølsanlægget kørt i stilling, så der er ingen undskyldninger for ikke at dukke op til sommerens tennisfest i Gryden. Vi forventer fuldt hus, så kom i god tid og parker ved campingpladsen, Skovbakken 34.

Give-Aarhus 1900, lørdag den 18. juni kl. 12.00 i Gryden, Skovbakken 34, 7323 Give.

Skriv et svar