Gryden er klar på lørdag

Skulle det være gået nogens næse forbi, så spiller vi årets første hjemmekamp på lørdag fra kl. 12.00 i Give Tennisklub. Modstanderen er HIK, som vi tabte til i Gryden i 2019, men i både 2020 og 2021 slog vi dem i Hellerup.

På papiret ligner det et helt tæt opgør, og da HIK slog Gentofte 4-2 i første runde, så kan vi vel også godt tillade os at kalde kampen et topopgør, selv om vi er meget tidligt inde i sæsonen. Tidligt inde i sæsonen eller ej, så er det to klubber, som begge ønsker at kæmpe med om Final Four-billetter, og derfor er opgørets vigtighed uomtvistelig.

Der er som altid grillpølser og brød på grillen, fadøl i tanken og sodavand på køl, og så kan vi allerede nu love, at hårdtslående Michel Dornbusch, som var en meget afgørende brik i sidste års DM-triumf, spiller førstesinglen på centre court kl. 12.00.

Parkering ved campingpladsen på Skovbakken 34.

Skriv et svar