Titelforsvaret indledes i Birkerød

På lørdag den 14. maj tager GTKs elitedivisionshold hul på 2022-sæsonen, og det bliver formentlig som jaget vildt hele sommeren, da vi som bekendt render rundt med prædikatet “forsvarende danmarksmestre”.

Første runde spilles i og mod oprykkerne fra Birkerød med kampstart kl. 11.30. Birkerød er udset til at være rækkens prügelknabe, da de hverken har de helt store danske navne eller en lige så bred vifte af udenlandske spillere, som rækkens øvrige hold har.

Derfor forventes det også, at vi får en relativt sikker sejr, selv om vi stiller uden vores to øverste på vores interne rangliste, Michel Dornbusch og Frederik Press. Mest bemærkelsesværdigt er, at vi giver comeback til vores tidligere førsteholdsfrontmand, Andreas Hovesen Pedersen, som er kommet sig over en langvarig rygskade.

Holdet i Birkerød ser sådan ud:

1. Florian Barth
2. Marco Kirschner
3. Morten Garbers
4. Andreas Hovesen Pedersen

Skriv et svar