Guld til Give!

Give Tennisklub

Danmarksmestre 2019🏆
Danmarksmestre 2021🏆

Er der nogen, der kan knibe os i armen? Vandt vi virkelig lige over både Gentofte og KB’s storfavoritter ved Final Four?

Den er vist god nok. Vi lagde en plan fra sæsonstart, gik benhårdt efter det og spillerne eksekverede til punkt og prikke. Vi har for anden gang på kun tre år vundet det danske mesterskab for hold på grus. Den mest eftertragtede titel, man kan komme i nærheden af på dansk jord.

Både semifinalen og finalen blev neglebidende, og hvor vi følte os nogenlunde ovenpå det meste af semifinalen mod Gentofte, så var vi tæt på levende døde mod KB i finalen. Vi tabte første sæt i samtlige seks kampe, vinder alligevel de tre af kampene, og laver for anden dag i træk en taktisk manøvre før den famøse Golden Match, som sender Anders Grinderslev og Michel Dornbusch i kamp mod Eric Vanshelboim og Benjamin Hannestad. Et kvarters tid senere (og ti negle fattigere) kunne vi række armene i vejret og konstatere, at pokalen kommer hjem til Jylland igen.

Holdet i København var:

Anders Grinderslev
Marco Kirschner
Florian Barth
Patrick Kristensen
Michel Dornbusch
Morten Garbers
Lars Baes (holdkaptajn)

I sæsonen har vi derudover benyttet os af Frederik L. Press, Mads Elholm og Leo Kim Schörner.

Et stort tillykke til samtlige spillere. I har hver og én bevist, at man kan opnå store ting i tennis, hvis man først og fremmest spiller som et hold og hver især kæmper indædt og passioneret for klubben og hinanden. Det er dét, der kendetegner Give TK, og det er derfor, vi står med pokalen for anden gang på tre år.

Endnu engang tak til Anders Grinderslev for de tre år i Give. Det blev et enestående match mellem os og en nærmest surrealistisk afslutning på dit ophold i Give. Du har i holdtennis været den mest succesfulde danske spiller i landet i den periode, vi har hjulpet hinanden, og vi kommer til at savne dig, som Barcelona savner Messi.

Også et mindst lige så stort tillykke til folkene bag triumfen. Bestyrelsen med formand, Jan Ek, i spidsen, og de mange mange frivillige, som knokler hele sæsonen for at gøre Gryden i Give til Danmarks fedeste sted at spille tennis. Uden jeres indsats ville det være umuligt for spillerne at føle Give TK i hjertet. Skal man brænde for sin klub, skal klubben brænde for tennis, og det gør vi i GTK.

Tillykke til vores mange sponsorer og tak for at tro på os år efter år. Jeres økonomiske støtte er uvurderlig for en forening som vores, og jeres opbakning sender et klart signal om en tillid til vores måde at gøre tingene på.

Sidst, men ikke mindst, en kæmpe tak og et stort tillykke til de mange supportere, vi har haft i løbet af sæsonen (også i den forgangne weekend, hvor mange GTK’ere havde taget turen til KB). Selvfølgelig med afsæt i lokale tilskuere og støtter fra Give og omegn, men også tilskuere fra mange andre steder i Jylland. I særlig grad eksemplificeret ved samarbejdet med ØBG Tennis, hvorfra både boldbørn og forældre ofte har været forbi og været med til at skabe en fantastisk stemning til vores hjemmekampe.

I Give vil vi nemlig gerne åbne dørene for alle – vores uden sammenligning største ambition er at vise klassetennis til jyske/fynske tennisfans og skabe en fed kulisse at se den i. Pokaler er dejlige – ikke målet i sig selv – men er Gryden varm, ser det dog ud til, at pokalerne lettere finder vej hertil.

Tak til jer alle – vi glæder os til at forsvare titlen i 2022.

Ps. Sæsonen er ikke slut endnu. Kom ud på banerne og få brændt noget krudt af. Intet er bedre eller sjovere end tennis til den slags.

Skriv et svar