Give har brug for dig i København

I aftes spillede vi os videre til slutspillet på KB’s anlæg den 21.-22. august, og selv om vi stadig har en sidste vigtig opgave i grundspillet på lørdag mod Gentofte, så kan vi som klub nok ikke helt lade være med at kigge en smule længere frem.
 
Slutspillet består af de fire bedste herrehold og de fire bedste damehold i Danmark. Via syv kampe i grundspillet har disse hold kvalificeret sig til at spille om danmarksmesterskabet i weekenden den 21.-22. august. Slutspillet foregår i år på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg, hvor der med lækker café, en opstillet stor tribune og masser af baner er perfekte rammer for en succesrig tennisfest. Der er semifinaler lørdag og finaler samt bronzekampe søndag.
 
For to år siden, da vi vandt DM-guldet, havde vi fremragende support fra en stor og højlydt jysk-fynsk gruppe, og det er nok ikke helt forkert antaget, at oplevelsen stadig sidder godt fast i erindringen hos alle de fremmødte Give-tilhængere, der heppede det første jyske DM-guld på grus nogensinde i armene på Give. Vores spillere udtalte efterfølgende, at Give næppe havde vundet den pokal, havde det ikke været for den fantastiske opbakning på lægterne.
 
Nu skal vi afsted igen, og vi vil på bestyrelsens, klubbens og spillernes vegne appellere til at så mange af vores støtter som muligt tager turen til København. Spillerne har brug for jer, og arrangementet har brug for nogle tilskuere, der forstår at klappe med to hænder.
 
Vi har desværre ikke økonomiske midler til at at finansiere hverken transport, overnatninger eller de dyre vine, men vi vil gerne være behjælpelig med at sætte folk sammen i fælles kørsel, hotelbookinger, og så har vi en hemmelig plan om et muligt restaurantbesøg lørdag aften for de, der har lyst til at fejre Give TK i fællesskabets ånd med spillere, bestyrelse og supportere.
 
Har du spørgsmål vedr. kørsel, overnatning m.m., så tag fat på vores kasserer, Vibeke, på vibeke@nullhejnfelt.dk
 
Kom så, Give!

Skriv et svar