Klar til Final Four

Med en 5-1-sejr i Odense over Fruens Bøge Tennis sikrede GTK sig i dag matematisk adgang til slutspillet – eller Final Four, som vi ynder at kalde det i Give.

Der var aldrig tvivl om udfaldet i Odense, hvor vi dog lidt overraskende måtte gå fra banen med et nederlag i andendoublen. Resultatet på 5-1 betyder, at vi i den sidste kamp i grundspillet på lørdag i Gentofte, spiller en direkte duel om ligaens andenplads. Uanset resultatet i Gentofte har vi dog allerede indløst billet til slutspillet, som afvikles på KB’s anlæg med semifinaler den 21. august og finaler/bronzekampe den 22. august.

Florian Barth var ikke med i Odense i dag, men det var han til gengæld for to år siden, hvor billedet her er taget. Vi fejrer slutspilsdeltagelsen ved at mindes dette øjeblik, hvor Florian spillede os afgørende tilbage i DM-finalen 2019 mod Gentofte.

Vi glæder os helt vildt og håber at en masse Give-tilhængere vil tage turen til KB med os.

Skriv et svar