Sikker sejr til andetholdet

Serie 2-mandskabet havde kniven for struben inden opgøret mod Stensballe ift. at holde trit med Kolding, der ikke havde sat point til i de første to runder, og med en sikker 5-1-sejr kan GTK selv afgøre oprykningen i de to sidste runder efter sommerpausen.

image

Det var ikke noget dårligt hold, der kom på besøg i Gryden lørdag formiddag og bød GTKs serie 2-hold fin modstand. Alligevel var der samlet set pæn klasseforskel, og det var én af de kampe, der viste, hvor nødvendigt det er, at andetholdet får oprykningen i år, så modstanden i 2017 kan blive lidt sværere.

Esben Bech gjorde comeback i førstesinglen, og efter at have spillet et stykke under niveau i første sæt mod en heller ikke ueffen godt kæmpende modstander, satte Esben sig igennem i de to sidste sæt, som blev vundet 6-0 og 10-0! Esben og Henrik Jensen vandt også deres double i to sikre sæt.

Nicolai Seerup vandt begge sine kampe i går og har nu vundet seks ud af seks kampe i GTK-tøjet. Imponerende af vores nye spiller, som kun lige er fyldt 18 år.

Willy Christensen spillede sin bedste tennis og satte sin modstander eftertrykkeligt på plads med 61 60, mens Henrik Jensen havde problemer med sin løbestærke og mere sikre modstander, der vandt 63 63 over GTK’eren.

5-1 er bestemt et brugbart resultat i jagten på Kolding Tennisklub, som “kun” slog Silkeborg 4-2 i deres opgør lørdag. Det betyder, at GTK er to point efter Kolding, inden et direkte og meget spændende oprykningsopgør i Gryden den 13. august.

Skriv et svar