GTK og Gryden sejrede

Give og Gryden leverede en flot kulisse om en yderst spændende og velspillet holdkamp onsdag aften, som tilmed kastede en GTK-sejr på 4-2 af sig mod et dygtigt Hørsholm Rungsted-mandskab.

Anders Grinderslev spillede afskedskamp i Give mod Henrik Korsgaard, og en neglebidende affære endte med en sejr på 76 76 til Anders.

Patrick Kristensen og Morten Garbers tabte deres singler mod henholdsvis Maxim Landa og Casper Jalili Mikkelsen, mens Florian Barth var i spilhumør og fuld af selvtillid efter en lang periode med flotte resultater i både den danske og tyske holdturnering. Florian slog svenske Marius Ruzgas i to sæt.

Morten og Patrick spillede sig gevaldigt op og vandt deres double sikkert, mens Anders og Florian lige akkurat nåede at færdiggøre deres double med en sejr i tre sæt, inden mørket faldt på.

Tak til de frivillige, til Sport Live, til boldbørn fra GTK, Vejle og ØBG Silkeborg. Sikke en indsats, I alle leverede i aften.

Der skal også lyde en stor tak til de mange tilskuere, som uden tvivl havde deres andel i, at flere af de svære kampe gik vores vej. Det er fedt at spille tennis med så mange feststemte tilskuere på lægterne, og Give beviste endnu engang, at vi har den bedste hjemmebane i Danmark.

Næste kamp er på onsdag den 11. august ude mod Fruens Bøge fra Odense. En sejr her, og vi bør være sikre på slutspillet 21.-22. august i København.

📸 Thomas Svendsen

Skriv et svar