GTK satte topholdet på plads

Én af sæsonens største overraskelser i DTFs holdturnering 2016 indtraf sent lørdag aften i Gryden, hvor topholdet fra Risskov blev sendt hjem med et 4-2-nederlag.image

På forhånd havde vi nok solgt kampen for et par point, eftersom Risskov lå 1’er, og vi lå 5’er, men som holdkampen skred frem blev det mere og mere tydeligt, at vi sagtens kunne være med om den endelige sejr.

Andreas Hovesen Pedersen kom i uventede problemer mod en yderst velspillende Rasmus Gad i førstesinglen, men GTK’eren fik alligevel hevet en vigtig sejr i land i en spændende matchtiebreak i tredje sæt.

Sebastian Mikkelsen i andensinglen var oppe mod den tidligere jyske mester og én af Danmarks bedste spillere i 90’erne, Jakob Mikkelsen, og selv om der bestemt var åbninger for Sebastian, måtte han strække våben i to sæt.

Lars Baes havde ikke de store problemer med Jan-Erik Ørum i tredjesinglen, men Kristian Korsgaard tabte en marathondyst mod Steen Espersen 75 67 9-11 efter at have misset et par matchbolde ved 9-7 i tredje sæt.

GTK spillede to fremragende doubler, hvor der blev vist stærk moral og fight, og dermed kunne Give Tennisklub for første gang nogensinde triumfere i en holdkamp i den danske 1. division med en 4-2-sejr.

Skriv et svar