Nye spillere i truppen lørdagens brag i Gryden

Stort set hele GTK’s elitedivisionstrup mødes fredag til fællesarrangement med padel, spisning og overnatning på Diagonalkroen og er til stede under kampen mod Lyngby på lørdag, så vi kan vælge frit fra alle hylder, når startopstillingen skal offentliggøres senere på ugen.
 
Kampen er afgørende for begge klubber i jagten på én af de fire slutspilspladser, og betydningen gør, at vi ønsker at give os selv så gode kort på hånden som muligt i forsøget på at skabe det bedst mulige resultat. Om vinden blæser vores vej, vil tiden vise, men vi er ekstremt godt forberedt og opsat på netop dette opgør mod en klub, som vi aldrig tidligere har besejret.
 
Vi har vores to nye spillere, Patrick Kristensen og Michel Dornbusch med i truppen, og det er ikke usandsynligt, at der bliver hjemmebanedebut til dem begge i enten single eller double. Michel har spillet to udekampe for GTK i denne sæson, mens Patrick først er kommet hjem fra sit amerikanske college for et par uger siden, og siden har han været hårdt i gang med træningen og tilvænningen til de danske grusbaner.
 
Patrick og Michel glæder sig begge helt vildt til at spille hjemme i Gryden for et forhåbentlig talstærkt og medlevende publikum*, og da vi forventer, at Lyngby kommer med danske tenniskoryfæer som Frederik Løchte Nielsen og Kristian Pless på holdkortet, så er der lagt op til en sand festdag i Give på lørdag.
 
Kampsponsor er Diagonalkroen Overnatning, og vi vil gerne sende den størst mulige taknemmelighed til Henrik Henriksen fra Diagonalkroen, som altid har støttet og engageret sig i både Give Tennisklub og det lokale liv og foreningsliv i Give generelt. Det er folk som Henrik, der får hjulene til at køre rundt og en by som Give til at være noget helt særligt.
 
Give TK – Lyngby TK, lørdag den 12. juni kl. 12.00.
 
Vel mødt og LET’S GO GIVE!

 
*Tilskuere skal overholde de gældende coronarestriktioner vedr. afstand og hygiejne, og vi opfordrer generelt tilskuere til at bruge hele anlægget. Der er masser af fremragende tennis og tilskuerplads ved bane 2, og man kan evt. medbringe sin egen klapstol e.l., hvis man vil være sikker på at få en siddeplads.

Skriv et svar