Sommerskole for børn og unge i GTK

Mange tror, at sponsorerne i en lille by som Give, står i kø for at blive en del af vores tennisklub. Det er meget langt fra sandheden. Vi har i Give Tennisklub knoklet i mange år for at skabe et produkt, som virksomheder kunne finde interessant at være en del af, og det er ingen hemmelighed, at vores sponsorer nu er helt afgørende for vores aktivitetsniveau.

Det er heller ingen hemmelighed, at de fleste virksomheder kun ønsker at investere i et initiativ, hvis de kan se, at der ligger knofedt, ambitioner og resultater bag. Vi har stadig til gode at tale med virksomheder, som ønsker at investere i et projekt uden ambitioner og uden en klar strategi.

Skab nogle ordentlige rammer, arbejd hårdt for dit produkt, vis resultater… så er det muligt, at virksomheder finder dit projekt tilstrækkeligt spændende til, at de vil bruge deres penge på det. Men man kan ikke forvente, at en virksomhed vil investere så meget som en krone i et produkt, som ikke bliver plejet, dyrket og eksponeret. Naturligvis heller ikke i Give.

Én af de sponsorer, som har købt ind på Give Tennisklubs projekt, er Give Steel, som igen i år har sagt ja til at sponsorere vores sommerskole for alle børn og unge fra 5-18 år. Vi bryder os generelt ikke om, at sommerskoler skal koste så meget, at alle familier ikke kan være med økonomisk, og Give Steels engagement i vores klub betyder, at vi i fællesskab kan give børn og unge i området fire dages fantastiske oplevelser med tennis i Gryden for kun 400 kr.

Tak til Give Steel for den altid engagerede indsats for børn og unge i Give og omegn, og i øvrigt en stor tak til alle øvrige sponsorer, som har taget Give Tennisklub til sig.

Skriv et svar