Drama i vente i Gryden

Mens regnen siler ned i Give, så er vi begyndt at se frem mod og forberede sæsonens helt store nøglekamp mod Lyngby i en direkte duel om én af de fire slutspilspladser.

I øjeblikket ligger vi på andenpladsen i rækken, men der skal ikke meget til, før det bliver vendt op og ned på den stilling, så vi har brug for hele den lokale styrke af opbakning, hvis vi skal komme succesrigt ud af opgøret mod Lyngby, der har masser af kvalitet i en trup, som blandt andre tæller topspillere som Mikael Torpegaard, Frederik Løchte og Kristian Pless. Tre spillere, der alle har vundet et hav af store kampe (og landskampe) såvel nationalt som internationalt.

Sidste år tabte vi det tilsvarende opgør 4-2, og Lyngby er faktisk den eneste klub af de store elitedivisionsklubber fra Østdanmark, som vi aldrig har slået. Det vil vi meget gerne lave om på den 12. juni, når Lyngby og forhåbentlig også solen kommer på besøg i Give Tennisklub. Der vil som altid være godt gang i grillen og fadølsanlægget, ligesom GTK’s mandskab vil være toptændte og udhvilede efter en fælles overnatning på Diagonalkroen, som tilmed fungerer som kampsponsor til opgøret.

Indgangen er gratis, og tennisen fås ikke bedre i det danske kongerige, så nu mangler vi kun, at vi får den ultimative tilskueropbakning fra et som altid stemningsfyldt publikum, der kan være med til at sende Give et stort stykke på vej mod slutspillet i København den 21.-22. august. Tak til Diagonalkroen Overnatning for at bakke op om Give Tennisklub og tak til alle jer, der allerede nu sætter kryds i kalenderen den 12. juni.

Kom så, Give!

Skriv et svar