HIK-Give 2-4

Et stærkt HIK-hold med den svenske landsholdsspiller, Filip Bergevi som førstesingle, tog i dag imod GTK i et potentielt afgørende opgør om at nå slutspillet.

Det var på disse baner i Hellerup, at vi i 2019 slog både KB og Gentofte ved slutspillet på vej mod DM-guldet, og sidste år vandt vi over HIK her, så man må sige, at vi med dagens sejr efterhånden har fået os et udebaneanlæg, hvor vi føler os næsten lige så godt tilpas som hjemme i Gryden.

Anders Grinderslev, Marco Kirschner, Florian Barth og Michel Dornbusch spillede de seks kampe for Give, og fremhæves skal særligt de to fremragende doublepræstationer samt den (som altid) sublime stemning på holdet.

Nu ligger vi nummer to i rækken, og slutspilspladserne er indenfor rækkevidde, men før vi begynder at drømme stort, har vi en kæmpe hurdle at overvinde, når de danske indendørsmestre fra Lyngby kommer på besøg i Gryden lørdag den 12. juni kl. 12.00.

Det bliver en direkte duel om én af slutspilspladserne og derfor én af de sværeste og vigtigste hjemmekampe i GTKs historie. Vi får brug for masser af opbakning fra vores tilskuere denne dag, så hermed en opfordring til at sætte et stort kryds i kalenderen, når spillere som Frederik Løchte og Kristian Pless formentlig kommer til byen.

Kom så, Give!

Skriv et svar