Våd dag i vente i Hellerup

Når GTK’s elitedivisionshold i morgen, lørdag, tager til Hellerup for at møde HIK, ser det ud til, at det både er kompetente modstandere og våde baner, der skal bekæmpes. Vejrudsigten er ikke med os, og i værste fald kan vi være nødt til at gå indendørs på HIK’s baner. Det vil næppe være nogen fordel for os at spille kampen indendørs på et underlag, som særligt vores tyske spillere ikke har specielt megen erfaring med.

Vi håber på tilstrækkeligt med tørvejr til, at vi kan få afviklet kampen på grus, og vi vil forsøge at opdatere løbende på facebook.

Opstillingerne ser således ud:

1. hs. Filip Bergevi – Anders Grinderslev
2. hs. Sebastian Grundtvig – Marco Kirschner
3. hs. Valdemar Pape – Florian Barth
4. hs. Christoffer Kønigsfeldt – Michel Dornbusch

Skriv et svar