Klubtøj fra BIDI BADU med rabatkode

Sjældent har så mange ment så meget om vores elitedivisionsholds nye spillertøj som i år. Man må sige, at vi med det nye tøj har dristet os til at gå lidt væk fra det mere klassiske look, som vi tidligere har kørt, og resultatet er ikke overraskende, at nogen kan lide det, nogen kan ikke.

Vi er selv meget glade for Players Choice, forhandler af BIDI BADU, som bakker Give Tennisklub ubetinget op og har en ambition sammen med os om at vinde guld ved Danmarksmesterskaberne for hold. Vi er stolte af samarbejdet og yderst tilfredse med kvaliteten og udseendet af vores tøj – vi har selvfølgelig også selv været med til at vælge det.

Er du én af dem, der kunne tænke dig at prøve det lidt mere vovede look på og udenfor tennisbanen, så har Players Choice givet os muligheden for at sælge elitedivisionsholdets tøj til fordelagtige priser.

Klik dig ind via nedenstående links, læg den ønskede vare i kurven og brug rabatkoden ”give2021ude”, hvilket giver 20% rabat og gratis forsendelse. T-shirt og jakke kommer uden Give-logo eller navn. Det koster 49 kr. for et logo- eller navnetryk.

Hvis man ønsker tryk på varen, skal man skrive det i kommentarfeltet. Alternativt kan man skrive til info@nullplayerschoice.dk hvis man ønsker navn på eller lignende.

T-shirt:
https://playerschoice.dk/…/bidi-badu-thabo-tech-tee…/

Shorts:
https://playerschoice.dk/vare/henry-2-0-tech-shorts-hvid/

Jakke:
https://playerschoice.dk/…/bidi-badu-teku-tech…/

Skriv et svar