6-0 mod Rødovre

Rødovre stillede en smule svækket til start i dagens elitedivisionsopgør i Give, og der var på dagen klasseforskel i samtlige seks kampe, som vi alle vandt 2-0.

På forhånd var førstesinglen mellem Anders Grinderslev og tyske Jonas Luetjen udset som den tætteste af de fire singler, men efter en lidt kold start af Grinderslev fik han spillet sig varm og leverede en meget flot og overbevisende sejr på 63 62.

Frederik Press, Marco Kirschner og Morten Garbers fulgte trop med relativt sikre sejre foran et forsamlingsforbudsramt publikum, der dog sørgede for en behagelig og stemningsfyldt atmosfære. Det var fantastisk at være tilbage i Gryden, hvor musikken spillede, grillpølserne stegte og fadøllen blev serveret, som vi kender det fra vores hjemmekampe.

Doublerne var ganske velspillede mod et Rødovre-mandskab, der leverede en motiveret indsats, men også her var der aldrig rigtigt spænding om udfaldene. Dermed 6-0 til GTK, og nu placerer vi os som 3’er i Elitedivisionen.

Som noget nyt havde vi sat streaming på begge baner. Af uransagelige årsager fungerede streamingen på bane 1 ikke tilfredsstillende, og det kigger vi naturligvis på til næste hjemmekamp mod Lyngby lørdag den 12. juni kl. 12.00.

Tak til Rødovre, de frivillige, tilskuerne og ikke mindst de mange boldbørn fra ØBG Silkeborg, Vejle TK og Give TK, som gjorde et fantastisk stykke arbejde dagen lang. Vi er meget taknemmelige for jeres indsats, og I er selvfølgelig altid velkomne hos os.

Frederik Press gjorde comeback med en sejr i to sæt

Skriv et svar