Verdensranglistepoint på spil i Vejle Tennis Klub

Der er gang i tennissporten i Vejle Kommune disse år, og nu tager vores venner fra Vejle Tennis Klub endnu et skridt i en spændende retning, når de sammen med Dansk Tennis Forbund, Vejle Kommune og International Tennis Federation står i spidsen for en en professionel ITF-turnering for både herrer og damer.

Det bliver første gang siden 2014, at der kæmpes om verdensranglistepoint i Danmark, og sammen med Vejles turnering vil der også blive afviklet en lignende ITF i KB i løbet af sommeren 2021.

Turneringen afvikles fra den 25. juli til den 1. august 2021, og Give Tennisklub har naturligvis tilkendegivet at samarbejde og hjælpe så meget som muligt til med både planlægning, eksponering og frivillige hænder, sådan at Vejle Kommune får den bedst mulige afvikling på denne store tennisfest, der i øvrigt har en samlet præmiesum på ca. 100.000 kr.

Vi glæder os helt vildt til at være med på sidelinjen, ligesom vi er spændte på at se, hvilke danske (og lokale) spillere, vi kommer til at se i ilden i kampen om de gyldne point til verdensranglisten.

En kæmpe ros til Vejle Tennis Klub for deres visioner og flid, til Dansk Tennis Forbund for at placere en så stor turnering i det jyske og til Vejle Kommune for at tro på tennissporten i vores kommune. Vejle Kommune har været med Give TK hele vejen i Elitedivisionen, og nu viser de endnu engang flaget, når der skal slås nogle slag for verdens fedeste sport i Vejle.

Skriv et svar