Gratis prøvetimer i Give Tennisklub

Tennissporten i Danmark oplever pt. en meget stor vækst af medlemmer, og vi vil så gerne have flere børn og unge fra Give og omegn til også at spille tennis.

Heldigvis har vi et utroligt dejligt anlæg bag campingpladsen på Skovbakken 34, vi har nogle af landets dygtigste trænere, og samtidigt har vi sørget for, at det er meget billigt at gå til tennis i Give.

Alle fra 6-18 år er velkomne på juniortræningen, og man må meget gerne komme og være gratis med nogle gange, før man bestemmer sig for, om det er noget, man vil blive ved med. Vi har selvfølgelig ketchere, man kan låne.

Kontakt Sebastian Mikkelsen på enten sebastian.mikkelsen@nullhotmail.com eller 29860093 og tag en snak med ham om, hvornår det passer bedst at komme forbi og prøve tennisen af.

De voksne kan også komme og spille gratis fire gange, før de beslutter sig for, om de vil indmeldes i klubben eller ej. Her har vi stablet fire gange begyndertræning på benene, hvor alle uanset niveau, alder, partifarve, højde og drøjde er velkomne. Træningen finder sted fire tirsdage i maj/juni og ledes kyndigt af Jan Ek, som du kan tilmelde dig hos på enten j.ek@nulloutlook.dk eller 20474608.

Tag en klassekammerat eller en nabo i hånden og prøv verdens sjoveste sport af. Vi har de perfekte forhold til dig lige her i Give – du vil ikke fortryde det.

Vi ses

Skriv et svar