Sæsonen er servet i gang

En veloverstået standerhejsning, gode tennisbaner og brede smil var dagens primære menu i Gryden, da formanden talte sæsonen i gang med bevingede ord om klubbens frivillige folk, som har arbejdet hårdt for, at vi i dag kunne stå klar med tre kampklare baner.

Og netop frivillighed er et nøgleord i en forening som vores, hvor hensyn til fællesskabet vejer tungere end den enkeltes behov. Bag enhver slået tennisbold står et lille engageret korps af frivillige GTK’ere, som ikke vil andet end gøre det muligt for dig, dig og dig at dyrke vores elskede sport i de bedst mulige rammer.

Frivilligheden har trange kår mange steder i foreningsdanmark, og i Give er vi stolte af at have hænder nok til at skabe en fantastisk tennisklub med gode baner, fine rammer, dygtige trænere, mange tilskuere og et af landets bedste tennismandskaber.

Husk at værdsætte de frivillige – det er primært dem, og ikke dine kontingentkroner, der skaber en stærk klub med et tilsvarende stærkt fællesskab.

På billedet ses Jan og Tommy, som med deres altid motiverede indsats for klubben er uundværlige. Når du slår til bolden næste gang, når du glider på en af de lækre grusbaner, når du bliver underholdt af landets bedste tennisspillere, mens du står med en fadøl i hånden, når du sender dine børn til tennistræning… så send en venlig tanke til Jan og Tommy. Uden dem var intet af det nævnte muligt.

Vi er i gang med 2021, og for pokker vi glæder os til at se jer alle i Gryden🎾

Jan og Tommy som altid med et smil på læben under dagens standerhejsning

Skriv et svar