Jørgen Jørgensen æresmedlem i GTK

Den mangeårige formand og ildsjæld i Give Tennisklub, Jørgen Jørgensen, udnævnes i forbindelse med fredagens 1. divisionskamp mod Horsens til livslangt æresmedlem i GTK

Jørgen Jørgensen var i 60’erne, 70’erne og 80’erne én af de helt afgørende og bærende kræfter både bag og foran kulisserne i Give Tennisklub, hvor han sad for bordenden ved bestyrelsesmøderne og traf de tunge beslutninger, ligesom han også var yderst aktiv i spillet på klubbens baner.

Jørgen Jørgensen har altid været et meget vellidt menneske, og det er med den største glæde og fornøjelse, at vi nu kan udnævne ham til livslangt æresmedlem i Give Tennisklub.

Hæderen tilfalder Jørgen Jørgensen i forbindelse med førsteholdets hjemmekamp i 1. division mod Horsens på fredag den 20. maj, og det vil være klubbens formand, Jan Ek, der efter kampen mellem Gives og Horsens’ førstesingler ca. kl. 18.00-18.30 overrækker udnævnelsen.

Tillykke til Jørgen Jørgensen og tak for den store indsats, som både har inspireret og bidraget med uendeligt meget for mange.

Skriv et svar