NYT UNGT BLOD TØRNER UD FOR GIVE

Det er farligt at fortælle sandheder den 1. april, men vi prøver alligevel, for i dag fylder Patrick Kristensen 22 år, og derfor kunne der næppe være mere en mere passende dag end i dag at præsentere den unge århusianer som ny spiller i GTK til den kommende udendørssæson.

Patrick skifter til Give fra Lyngby, hvor han én gang har vundet DM for hold. Det præsterede han også tilbage i 2017 med Skovbakken. Begge gange indendørs, så både vi og Patrick håber, at 2021 er året, hvor han kan være med til at vinde sit første DM for hold på grus.

Til dagligt går han på universitetet i Tennessee, hvor han også er på skolens tennishold med en positiv rekord til følge. I sin juniortid vandt han hele fire danske mesterskaber i single, og vi ser frem til i Give at skabe de fornødne rammer for en forløsning af det store potentiale, Patrick har.

Patrick fortæller om skiftet, at han har hørt meget godt om holdånden og opbakningen fra tilskuere og klubben fra Anders Grinderslev, og at han glæder sig meget til at blive forenet med Anders og de øvrige nye holdkammerater i en ramme med masser af energi og ambitioner i en klub, der forstår at skabe liv og interesse om elitedivisionskampene.

Et meget stort velkommen i Give og et lige så stort tillykke med fødselsdagen til Patrick Kristensen🇩🇰🎾

Skriv et svar