GTK’ere klar til JM i skumtennis

På søndag afvikles Jysk Mesterskab i skumtennis i Hinnerup, og hvor mange måske ikke umiddelbart ser skumtennis som et tilløbsstykke, så er virkeligheden efterhånden en anden.

JTU og DGI har haft de seneste år haft stort fokus på skumtennis som én af de bedste og sjoveste måder at lære og udvikle sin tennis på, og mange trænere rundt omkring i de jyske klubber har i den grad grebet muligheden og taget skumtennisen til sig.

Det betyder, at JM på søndag afvikles i Hinnerup med et godt stykke over 100 deltagere. I Give har vi aldrig tidligere haft tilbud om tennis i vinterhalvåret, og det betyder, at mange af vores udendørsjuniorer har andre idrætsgrene at gå til i vinterperioden. Det er ikke let at ændre på de mønstre, men vi har besluttet os for at tage tyren ved hornene, så vi også fremadrettet har en kultur for indendørstennis i Give. Heldigvis er det lykkedes os at få oprettet et træningshold om onsdagen, hvor Victoria og Cecilie Wiche fungerer som trænere, og så er målet naturligvis, at deltagerantallet på holdet vokser løbende.

Ved søndagens jyske mesterskaber i skumtennis deltager både Benni Søndergaard Aagesen, Liam Boesenbæk og Leah Boesenbæk i juniorrækkerne, mens Lars Baes repræsenterer GTK hos de voksne.

Asbjørn, Liam, Mads, Benni, Kristian Emil, Leah og Klara Anna spiller skumtennis i Ikærhallen med Victoria og Cecilie Wiche hver onsdag.

Skriv et svar