Vind eller forsvind i Gentofte

En lidt dramatisk overskrift for sådan behøver det ikke nødvendigvis være, men sandsynligheden taler sit tydelige sprog, at vi har meget langt til slutspillet, hvis ikke vi henter en del point i Gentofte i morgen.

Den aktuelle stilling viser 21 point til Gentofte på elitedivisionens førsteplads, mens vi “kun” har 16 point på en delt 3.-4.-plads med Lyngby. De fire bedste mandskaber i grundspillet kvalificerer sig til slutspillet, og selv om vi er to point foran HIK, så kan det være en stakket frist, da HIK og formstærke Holger Rune er storfavoritter i deres lørdagsopgør mod ATK. 

Vi tager til Gentofte med fem spillere. Anders Grinderslev, Florian Barth, Rasmus Michelsen, Marco Kirschner og Leo Kim Schörner, som dermed får debut i Gives lyseblå BIDI BADU-klæder. 

Det vrimler med spændende sidehistorier i dette opgør. Først og fremmest er det en gentagelse af sidste års DM-finale, som vi vandt 4-2 efter at have været nede 0-2. Ét af nøgleopgørene fra finalen var singlen mellem Florian Barth og Philip Ørnø, hvor Florian i et intenst opgør (billedet er derfra) overlevede nogle matchbolde og fik bragt balance i det samlede regnskab. I morges mødes de to spillere i tredjesinglen. Anders Grinderslev overraskede ved Leschly Cup i sommerferien, da han slog landsholdsspilleren Christian Sigsgaard. I morgen kan Sigsgaard få revanche i førstesinglen. 

Florian Barth kom tilbage fra de døde og overlevede matchbolde mod Philip Ørnø i DM-finalen

Som et ekstra lille kuriosum kan nævnes, at dette er vores fjerde elitedivisionsopgør mod Gentofte, og at Gentofte stadig har til gode at slå os. Vi går benhårdt efter at bevare denne statistik sæsonen ud.

Der er en fantastisk stemning på holdet, og optimismen ift. at hente de nødvendige point hos rækkens duks er stor. Send spillerne noget positiv energi – der bliver brug for al tænkelig støtte fra Jylland, hvis vi skal indfri vores mål om at vinde i morgen. Vi satser på at opdatere løbende fra denne facebook-side.

Gentofte-Give, lørdag den 15. august kl. 12.00, Skolevej 36, 2820 Gentofte.

KOM SÅ GIVE!

Skriv et svar