5-1-sejr i Århus 1900

Fjerde runde i Elitedivisionen blev spillet onsdag aften, og vi var et smut i Århus, hvor Århus 1900 dannede rammen om “Kampen om Jylland”. 

Det opgør trak vi os sejrrigt ud af med cifrene 5–1 efter fire singlesejre til Anders Grinderslev, Marco Kirschner, Rasmus Michelsen og Morten Garbers og en doublesejr til hvert mandskab.

Særligt imødeset var førstesinglen mellem Anders Grinderslev og Andreas Bjerrehus, der tørnede ud for Give i 2019. Anders kom bedst fra det opgør med 63 64 og fik endnu engang vist, at han kan spille op med og besejre de bedste spillere i dansk tennis.

Marco Kirschner (billedet) er stadig ubesejret i år, Morten Garbers har nu vundet fire kampe i træk, og Rasmus Michelsen spillede en fremragende kamp med fornemt fokus, da han slog den jyske mester, Asger Buus. 

Alt i alt et godt og yderst brugbart resultat, som ikke blev dårligere af, at HIK tabte 4-2 til KB, og Lyngby satte et point til mod ATK.

På lørdag venter DM-favoritterne fra Gentofte på udebane i en revanchekamp fra sidste års finale, hvor vi som bekendt trak det længste strå 4-2. En kamp, som vi meget gerne skal have en del point med hjem fra.

Stillingen før de sidste tre runder:
Gentofte 21 point
KB 18 point 
Lyngby 16 point
Give 16 point
HIK 14 point 
ATK 5 point
Århus 1900 4 point
HRT 3 point

Rasmus Michelsen kom tilbage på sporet med en sikker sejr over den jyske mester, Asger Buus.

Skriv et svar