SOMMERFERIE MED VITAL 5-1-SEJR OVER HIK

På forhånd ventede der os i dag lidt af en nøglekamp i Hellerup mod HIK, som var kommet godt fra land i Elitedivisionen med en 6-0-sejr i første runde, og det skulle blive nøjagtigt så svær som forventet, men marginalerne var denne gang med os, og vi kunne drage mod Jylland med en 5-1-sejr i bagagen.  

Frederik Press og Daniel Masur vandt en spændende double med 12-10 i tredje sæt over Holger Rune og Christoffer Kønigsfeldt

HIK’s Holger Rune spillede en fremragende kamp mod Daniel Masur, der fulgte godt med, men alligevel måtte indkassere sit andet nederlag i træk i den bedste danske række. Holger Rune virker skarpere og skarpere for hver gang, vi ser ham, og det lover godt for hans karriere og dansk tennis i det hele taget.  

Anders Grinderslev og Frederik Press måtte begge ud i match tiebreaks, før deres sejre blev hevet i land, mens Marco Kirschner leverede en gennemdisciplineret indsats mod Alexander Kønigsfeldt, som Marco ellers havde tabt til i Gryden i 2019, men denne gang slog klart i to sæt. 

Doublerne blev sammensat med Masur/Press og Grinderslev/Kirschner, og mens Grinderslev/Kirschner vandt deres kamp i to komfortable sæt, så var der anderledes spænding i førstedoublen, hvor Masur/Press var oppe mod Holger Rune/Christoffer Kønigsfeldt. En kamp med lidt svingende kvalitet og skiftende momentum endte i en nervepirrende matchtiebreak, som GTK’erne endte med at tage 12-10.  

Vores største rivaler, KB, Lyngby og Gentofte vandt alle 6-0 i dag, så vi ligger nu på en delt fjerdeplads med HIK i kampen om én af de fire forjættede slutspilspladser.  

Nu venter en sommerpause, før det for alvor går løs i august, hvor der skal spilles hele fem runder. Vi lægger for i Gryden den 8. august, hvor GTK’s tidligere førstesingle, Henrik Korsgaard, og HRT kommer forbi til endnu en tennisfest. Vi glæder os! 

Dagens resultater og den nuværende stilling kan ses her:  

https://dtf.tournamentsoftware.com/league/AFCC48C9-040A-4290-84BC-A36BEA9F6759/draw/5

Skriv et svar