Nederlag i sæsondebuten

Frederik Løchte viste forleden ved vores invitationsturnering, at han stadig har et højt niveau i single, og han beviste igen i dag, at vi på ingen måde skal regne ham ude som singlespiller. 

Højt tempo, fremragende tænding og taktisk imponerende… han havde det hele i dag, da han blev matchet med og overvandt vores debutant, Daniel Masur, der ellers startede som lyn og torden, men endte med at gå fra 4–1 til 5-7 3-6. 

Vores anden debutant, Morten Garbers, kunne heller ikke stille meget op mod en voldsomt stærk fjerdesingle i Nicolai Ferrigno, der slog Garbers 6-2 6-3.

Florian Barth var ovenpå hele vejen i sin kamp, som han vandt i to komfortable sæt over Philip Hjort, mens Anders Grinderslev var ude i noget af en gyser mod den svenske prof, Simon Freund. Ved stillingen 7-7 i tredje sæt, begyndte regnen, som efterhånden er ved at være en alt for hyppig gæst i Gryden, at vælte ned, og efter en længere pause, endte vi hos vores venner fra ØBG, som modsat os havde tørre baner. 

Det skifte slap Simon Freund bedst fra, og ikke nok med, at han slog Grinderslev i single, så nappede han også endnu en matchtiebreak i doublen med Løchte over Barth/Masur.

Grinderslev/Kirschner vandt en flot sejr over Ferrigno/Sletting og er stadig ubesejrede sammen i GTK-tøjet. Et resultat, der betød, at holdkampen samlet endte med en fortjent sejr på 4-2 til Lyngby, der dog kunne have gået den anden vej, hvis vi havde vundet én af de to matchties, vi tabte.

To point er godkendt, og det var meget vigtigt, vi vandt den sidste double, så vi ikke allerede på førstedagen endte med at ryge fire point efter Lyngby. Nu er der stadig fin kontakt, inden en ekstremt vigtig kamp på lørdag ude mod HIK, som kom godt fra land med en 6-0-sejr over Hørsholm/Rungsted.

Resultater 1. runde
Give-Lyngby 2-4
Gentofte-KB 4-2
ATK-Århus 1900 4-3
HIK-HRT 6-0

Mathilde fra GTK overrakte debutantblomster til Daniel Masur, som kvitterede med tennis på højt niveau, men uden at hive point ind på kontoen i denne omgang.

Skriv et svar