GTK nomineret til Årets sportsnavn i Vejle Kommune

Når Vejle Kommune torsdag den 2. april afholder årets sportsgalla i Vejle Musikteater er det med Give Tennisklubs elitedivisionshold som én af de tre nominerede i kategorien; Årets sportsnavn.

GTK’s førstehold i elitedivisionen vandt i 2019 det danske mesterskab i tennis, og det er ikke gået ubemærket hen af Vejle Kommune, at GTK er den første jyske klub nogensinde til at løfte trofæet i holdturneringen udendørs. 

Vi er meget stolte af nomineringen og ligeledes stolte af at være i fint selskab med kategoriens øvrige to nominerede, Kristine Rødsgaard Christensen og Daniel Wagner Jørgensen. Kristine Rødsgaard Christensen vandt i det forgangne år det danske mesterskab i 300 meter individuel skydning, mens Daniel Wagner Jørgensen snuppede guldet i 100 meter løb ved VM i para-atletik i Qatar. 

Billetterne til showet er gratis og kan bestilles fra den 2. marts på Vejle Musikteaters hjemmeside.

Skriv et svar