We are the champions!

En weekend, der overgik vores vildeste drømme er overstået. Vi tog turen til slutspillet i København som underdogs, og vi er hjemvendt til Jylland som de første jyske danmarksmestre på grus nogensinde. Vi kniber nok os selv i armene nogle dage endnu, men vi må godt sige det højt: DM-guldet i tennis 2019 er røget til Give!

Weekenden bød på så megen dramatik, som ingen af os nogensinde har oplevet før i holdtennis. Vi spillede mod et fremragende KB-hold i semifinalen lørdag, hvor vi vinder 4-1 efter at have været nede med matchbolde i tre kampe, som vi alle vinder. 

I finalen mod Gentofte kommer vi lynhurtigt bagud 2-0 efter 1. og 2. singlerne, og stemningen var en smule flad. Favoritterne fra Gentofte så ud til at køre os over. 

Holdturneringens måske bedste spiller 2019, Anders Grinderslev, fik slidt sig tilbage i sin kamp mod Sebastian Grundtvig og via en sejr i matchtiebreak fik han os på tavlen. 2-1 Gentofte, men vi levede igen.

Nede 7-6 3-1 i fjerdesinglen fandt en meget træt Florian Barth på magisk vis ny energi og fik vendt kampen mod Philip Ørnø. Begge spillere leverede tennis på højeste niveau i tredje sæts matchtiebreak, som Florian endte med at vende fra 7-9 til 11-9. Efter at have været døde og begravet, var vi igen med i guldkampen, og doublerne skulle nu afgøre, hvortil pokalen skulle ende. 

Vi satte Frederik Press og Florian Barth sammen i 1. doublen, mens Marco Kirschner og Anders Grinderslev tog sig af 2. doublen. Begge doubler spillede på et ekstremt højt niveau med en energi, som ikke ses bedre i tennis noget sted. To gange to sikre sejre 2-0 betød, at guldet havnede i Give. 

Der kunne skrives en roman om denne weekend, og spillerne burde skamroses for deres fighteregenskaber fra nu af til jul, men lad os i første omgang nøjes med at konstatere, at GIVE TK ER DANMARKSMESTRE 2019, og vi er alle ved at revne af stolthed.

Vi må også sende en tak til de mange GTK-supportere, der var mødt op i Hellerup. I var fantastiske – højlydte, opbakkende og med ukuelig optimisme. Som Florian Barth sagde efter sit vilde comeback i singlen; “jeg havde aldrig vendt det her, hvis ikke jeg havde fået den opbakning fra Gives tilskuere”. 

Tak til alle jer, der har fulgt med på sidelinjen fra Jylland i løbet af weekenden. Vi tjekker allesammen jeres kommentarer, likes osv., og det er kun med til at give spillerne endnu mere energi.

Tak til HIK Tennis og DTF for et imponerende og professionelt arrangement med masser af tilskuere, som sørgede for at skabe netop den stemning, som vi hele tiden selv har ønsket at være en del af. Vi glæder os til at komme igen i 2020 og forsvare vores titel.

Guldholdet: 
Rasmus Michelsen, Niels Heise Korsgaard, Frederik Press, Florian Barth, Lars Baes, Anders Grinderslev, Marco Kirschner og Andreas Bjerrehus med vores pokal.

Guldholdet
Rasmus Michelsen, Niels Heise Korsgaard, Frederik Press, Florian Barth, Lars Baes, Anders Grinderslev, Marco Kirschner og Andreas Bjerrehus med vores pokal.

Skriv et svar