Semifinale mod KB på lørdag

Gentofte vandt grundspillet i Elitedivisionen og har valgt at møde Lyngby i semifinalen. Det betyder, at vi for tredje gang inden for det sidste års tid skal op mod Danmarks største og mest vindende klub, KB, i vores semifinale.

I de to foregående opgør mod KB har vi begge hver vundet en kamp 4-2, men vi må nok tilstå, at vi havde heldet på vores side i årets interne duel, så vi kan på ingen måde tage favoritrollen på vores skuldre på lørdag.

Vi forventer et endnu stærkere KB-mandskab, end dét vi mødte tidligere i år, men vi kommer også selv i absolut stærkeste opstilling, så der er lagt op til en helt tæt og yderst seværdig semifinale, hvor pendulet formentlig vil svinge frem og tilbage.

Kampen starter kl. 11.00 på lørdag, og vi håber på opbakning fra jyske tifosis, der vil støtte os i kampen mod hovedstaden.

Skriv et svar