Regnen kunne ikke stoppe GTK

Anders Grinderslev vandt begge sine kampe i dag og er ubesejret i seks kampe i årets holdturnering.

Ni timer tog det at afvikle dagens opgør mod KB, som for andet år i træk kom til dårligt vejr i Gryden. Hvor det sidste år lykkedes os at afvikle kampen uden de helt store ophold, så sørgede regnen i dag for, at der ikke blev spillet én eneste kamp uden flere regnvejrspauser. 

Dette til trods var tilskuerfremmødet fint, og mange stod igennem de lange pauser. Det er vi meget taknemmelige for, når det nu ikke kunne være anderledes med de kedelige vejrforhold.

Selve holdkampen blev en god oplevelse for GTK. På forhånd havde vi været mere end tilfredse med 2-3 point, men særligt takket være en ekstremt godt kæmpende og velspillende Rasmus Michelsen, som slog den tidligere danmarksmester, Søren Wedege, kom vi fra singlerne med 2-2. 

KB’s førstesingle, Eric Vanshelboim, var nødsaget til at haste videre til Paris, hvor han er i med i juniorernes French Open, mens KB’s andensingle, Esben Hess-Olesen, blev skadet under sin single mod Anders Grinderslev. Derfor satte KB to reserver ind i doublerne, som blev spillet indendørs i Vejle.

Reserverne gjorde det godt, men to helt lige doubler endte alligevel begge med 10-8 i match tiebreak til GTK og dermed en samlet sejr på 4-2, hvilket betyder, at vi efter tre runder har tre sejre og 15 point. 

På lørdag skal vi ud i en vaskeægte topkamp på udebane mod rækkens nye nummer 1, Lyngby. 

(Foto af Anders Grinderslev taget af Erik Eibye)

Skriv et svar