6-0 over Skovbakken og debut til Michelsen

Dagens holdkamp mod Skovbakken blev ikke så tæt, som vi på forhånd havde forventet. Skovbakken havde ingen af deres hollændere med og yderligere en skade blandt ét af deres stærkeste danske kort, så vi hev en sikker 6-0-sejr i land i en kamp, der viste, at vi er, hvor vi skal være ift. niveau og fokus.

Rasmus Michelsen, der før sæsonen skiftede fra netop Skovbakken, debuterede med bravour med en 61 64-sejr i en kamp, hvor Michelsen var bedst til at styre boldene i den til tider ret heftige vind. Tillykke med debuten til Rasmus – vi håber at se dig trække i GTK-tøjet mange gange fremover.

Flot debutsejr til Rasmus Michelsen i Skovbakken (foto: Erik Eibye)

Alle dagens kampe blev vundet i to sæt, så det er en kamp, vi sætter flueben ved, og så er det ellers bare videre til braget i Gryden mod KB på torsdag kl. 12.00.

GTK stillede op med Anders Grinderslev, Florian Barth, Niels Korsgaard og Rasmus Michelsen. 

Fra venstre: Florian Barth, Anders Grinderslev, Rasmus Michelsen og Niels Korsgaard

En kæmpe tak for støtten til de mange fremmødte GTK’ere. Vi ses på torsdag!

Skriv et svar