Kampen om Jylland

To jyske hold er repræsenteret i Elitedivisionen i år. Give og Skovbakken. Derfor er der lidt ekstra prestige på spil, når GTK tager turen til Århus på lørdag for at cementere positionen som tophold i rækken.

Men let bliver det ikke. Skovbakken, som har mistet både Anders Grinderslev og Rasmus Michelsen til os, har i stedet hentet tre hollandske topspillere via deres nye hollandske træner. I første runde havde Skovbakken én af hollænderne med, og han vandt overlegent sin førstesingle mod HRT.

Skovbakken har i forvejen nogle dygtige danske spillere, og inkl. de nye hollændere kan de blive et rigtigt svært bekendtskab for os og med en sejr vippe os ud af top 4. Stillingen viser, er det helt tæt de to hold imellem. Vi har fem point, og Skovbakken fire.

Kampen spilles på Skovbakkens anlæg, Hvidkildevej 19, 8240 Risskov, lørdag den 25. maj med kampstart kl. 11.00.

Skriv et svar