Herlig start på sæsonen

Sæsonen startede med fuldt hus på lægterne, solskin og en 5-1-sejr over Gentofte.

Der var lagt op til en storsejr, da GTK stillede i meget stærk opstilling i går, men kampen viste, at vi ikke kan tage noget som helst for givet i Elitedivisionen, som i år tegner til at blive mere spændende end længe.

Således startede Frederik Press ud med at tabe fortjent til en veloplagt Sebastian Grundtvig, som vandt DM-sølv ved de nyligt afviklede Danmarksmesterskaber indendørs. Press fandt aldrig rigtigt timingen, og Grundtvig spillede både mere aggressivt og med større gejst, end da Press rensede ham i Gryden sidste år.

Anders Grinderslev debuterede for GTK med en stensikker sejr over Kasper Warming og udlignede dermed til 1-1 efter første runde.

Dernæst gik endnu en debutant, Andreas Bjerrehus, på banen i en kamp, som for Andreas’ vedkommende startede lidt nervøst og med mange uprovokerede fejl. Han fik dog spillet sig varm og leverede slutteligt en inspirerende indsats mod en yderst velspillende tidligere danmarksmester, Philip Ørnø. Dagens højdepunkt var, da Bjerrehus hev tredje sæts match tiebreak hjem med 11-9 til stor begejstring for de mange tilskuere.

Marco Kirschner gjorde derefter kort proces mod Ole Jensen på bane 2, og stillingen 3-1 til GTK efter anden runde var overordnet set retfærdigt, selv om Gentofte med lidt held sagtens kunne have haft 2-2.

Press og Bjerrehus dannede førstedouble, mens Grinderslev og Kirschner blev sat sammen i andendoublen. Begge doubler startede langsomt ud mod to Gentofte-par, som ville have mere med hjem end blot det ene point. GTKs doubler fik dog spillet sig op og fik vendt bøtten til to flotte sejre og dermed en mere end godkendt samlet sejr på 5-1 til GTK.

I København vandt KB 6-0 over Vi/So, mens Lyngby slog HIK med samme cifre. Skovbakken stod for dagens overraskelse, da de slog HRT på udebane 4-3 efter Golden match tiebreak (som spilles ved stillingen 3-3).

I næste runde, den 25. maj, skal vi et smut til Skovbakken i kampen om Jylland.

Næste hjemmekamp i Gryden er torsdag den 30. maj kl. 12.00 mod de forsvarende mestre fra KB.

Der var masser af tennisglade tilskuere til opgøret mod Gentofte

Skriv et svar