Optakter på danske tennissider

Dansk Tennis Forbund og Tennisavisen har skrevet nogle korte optakter til lørdagens runde i Elitedivisionen. Du kan bl.a. læse lidt mere om skribenternes forventninger til holdkampen mod Gentofte og sæsonen i sin helhed ved at klikke på nedenstående links.

Som det fremgår af linket kan vi se frem til et opgør i førstesinglen mellem Frederik Press (GTK) og Sebastian Grundtvig (Gentofte). De mødtes også i 1. runde i 2018, hvor Press fejede gruset med Grundtvig, men den unge sjællænder er gået frem siden og vandt sølv ved DM i den netop overståede indendørssæson.

Andensinglen bliver et opgør mellem Andreas Bjerrehus (GTK) og den tidligere danmarksmester Philip Ørnø (Gentofte), som spillede en flot kamp i Gryden sidste år, hvor han pressede Florian Barth til det yderste.

Tredje- og fjerdesinglerne er ikke offentliggjort, men GTK stiller med Marco Kirschner i 3. singlen og Anders Grinderslev i 4. singlen.

Husk, at kampen mod Gentofte starter lørdag kl. 12.00. Kom i god tid.

Tennisavisens optakt kan du se ved at klikke nedenfor.

Vores nye spiller, Andreas Bjerrehus, pryder forsiden af Tennisavisens optakt

Skriv et svar