GTK i stærk opstilling på lørdag

Om kun to dage serves 2019-sæsonen i Elitedivisionen endelig i gang, og for andet år i træk åbner vi sæsonen i Gryden mod Gentofte.

Gentofte har et homogent hold med mange dygtige spillere, og sidste år kunne de sagtens have løbet med sejren mod os i en holdkamp, der dog retfærdigt endte 3-3. Ved den lejlighed stillede GTK med Frederik Press, Florian Barth, Niels Korsgaard og Oke Staats.

På lørdag skruer vi op for blusset, når vi har sammensat et hold af de fire øverste spillere på vores interne rangliste. Det har vi gjort af flere forskellige grunde, men særligt fordi kampen mod Gentofte er en decideret nøglekamp, hvor vinderen meget vel kan ende med at indløse billet til det forjættede land; slutspillet om medaljer i København 24.-25. august.

Gentoftes endelige trup til lørdagens kamp er endnu ikke offentliggjort, men det skal ikke forhindre os i at offentliggøre vores. Det er tennis af international kaliber, som vi disker op med på lørdag.

Programmet lørdag den 11. juni

Kl. 12.00, spillerpræsentation
Ca. 12.10, Frederik L. Press vs Gentofte 1 (bane 1)
Ca. 12.10, Anders Grinderslev vs Gentofte 4 (bane 2)
Ca. 14.00, Andreas Bjerrehus vs Gentofte 2 (bane 1)
Ca. 14.00, Marco Kirschner vs Gentofte 3 (bane 2)

Vi håber at se mange tilskuere i Gryden og opfordrer alle til at komme i god tid. Som altid er entré, grillpølser, fadøl og sodavand gratis.

Skriv et svar