Rasmus Michelsen til GTK

For et par år sæsoner siden spillede Rasmus Michelsen mod Frederik Press i Gryden i en holdkamp i 1. division. Press vandt kampen, men Michelsen leverede et godt indtryk og en bekræftelse af, han er én af Jyllands klart stærkeste tennisspillere. 

Rasmus Michelsen i aktion for sin tidligere klub, Skovbakken Tennis.

Derfor er det også en glæde for os at kunne annoncere samarbejdet med en ekstremt dedikeret og passioneret tennisspiller, som vil gøre alt for at sende GTK hele vejen til medaljespillet. Det har altid været vigtigt for os at kunne mærke en glød og motivation for GTK-projektet, når vi sonderer markedet for nye emner, og det må man sige, er lykkedes med tilgangen af Rasmus Michelsen til den kommende sæson.

Rasmus udtaler selv om skiftet til GTK:

“I dansk tennis er vi som regel heldige, hvis der kommer mere end 20 mennesker til en holdkamp. I Give er oplevelsen anderledes. Med et godt arrangement, tonsvis af engagement og en god atmosfære bliver danske holdkampe lige pludselig til en spændende attraktion for et par hundrede mennesker. I nyere tid er det et retningsskifte indenfor dansk tennis, som jeg gerne vil støtte op omkring – som tennispiller, som klubmand og som tennisfan generelt.

Parallelt med danske holdkamp spiller jeg holdkampe i Tyskland. Tillige forsøger jeg at spille så mange danske turneringer som muligt. Det sidste års tid har jeg været fast inventar i top 20 på den danske rangliste. 

Jeg glæder mig utroligt meget til at spille for Give. Vi har en fed trup af danske og tyske spillere, som uden tvivl har potentialet til at gå hele vejen.”

Skriv et svar