Tidligere landsholdsspiller til GTK

Det er længe siden, vi har annonceret noget som helst vedr. vores førstehold i Elitedivisionen, men det betyder ikke, at der ikke er blevet arbejdet hårdt i kulissen for at strikke det bedst tænkelige hold sammen til den kommende sæson. Puslespillet ift. både sponsorer og spillere er langt om længe ved at gå op i en højere enhed.

Det er med både glæde og stolthed, at vi kan præsentere Andreas Bjerrehus som ny GTK’er. Andreas har spillet mange år i Århus 1900 og har længe været anerkendt som Jyllands bedste tennisspiller. I den forgangne indendørssæson har han dog været en vigtig del af Lyngbys elitedivisionshold, som i den netop overståede weekend vandt DM-guld i holdturneringen.

Andreas Bjerrehus

Andreas har repræsenteret Danmark i Davis Cup to gange og ligget i toppen af dansk tennis de sidste 6-7 år. Ligesom Henrik Korsgaard, der har spillet i GTK de sidste to sæsoner, har Andreas spillet collegetennis for Virginia Tech i fire år. Derudover har han også haft ATP-point.

“Jeg glæder mig til at spille for Give til sommer, og jeg har hørt en masse godt om hjemmebanekampene især. Jeg synes, vi har et godt hold, og jeg tror på vi kan gå til slutspillet og være en god bejler til at spille med, hvor det bliver rigtig sjovt.”

Vi glæder os også til at byde Andreas velkommen i Gryden, hvor niveauet med Andreas’ tilgang får endnu et nøk i den rigtige retning.

Skriv et svar