Elitedivisionen 2019 er klar

GTK sluttede debutsæsonen 2018 i Elitedivisionen på en 5.-6.-plads, hvilket lige akkurat var nok til at overleve rækken uden at skulle ud i neglebidende playoff-kampe. Holdene til næste års Elitedivision ligger nu fast.

Det bliver et helt nyt format næste år, hvor der spilles syv kampe i grundspillet i stedet for fem, som det ellers har været for vane i en del sæsoner. Strukturen i Elitedivisionen har ofte været under beskydning, fordi overskueligheden har været svær at få øje på, og fordi antallet af holdkampe ganske enkelt har været for lavt.

Rækken bliver barberet ned fra 12 til 8 hold, og der spilles alle mod alle fremover. Kun to jyske klubber vest for Storebælt har formået at tilspille sig en plads i rækken. Skovbakken Tennis og Give Tennisklub.  Det bliver en ekstremt stærk række, hvor fårene er skilt fra bukkene på forhånd, sådan at der i hver eneste holdkamp vil være toptennis og smæk for alle skillinger.

Holdene i næste års Elitedivision bliver:
KB
HIK
Gentofte
Skovbakken
Give
Virum-Sorgenfri
Lyngby
Hørsholm Rungsted


Marco Kirschner vil også være at finde i GTK’s elitetrup i 2019

Vi kan roligt sige, at vi har fået smag på mere elitedivisionstennis i Gryden efter to ekstremt spændende, velspillede og velbesøgte holdkampe mod Gentofte og KB i den netop overståede sæson, og vi vil i pausen mellem de to sæsoner bestræbe os på at stå endnu stærkere rustet til næste sæson.

Skriv et svar