Brag i Gryden den 18. august – KB kommer på besøg

Sommerferien er for de flestes vedkommende ved at være et overstået kapitel, og det er det også for GTK’s tennistrup, der får travlt de kommende uger.

I den kommende weekend spiller GTK første kamp i Elitedivisionens mellemspil, når turen tages østpå til Hørsholm/Rungsted. En kamp, der meget gerne skal kaste mindst tre point af sig.

Den 18. august lukker vi så selv op for en historisk kamp i Give, når danmarksmestrene fra KB kommer på besøg i sidste og afgørende runde af mellemspillet. Det bliver uden tvivl en yderst seværdig oplevelse, og vi håber naturligvis, at KB kommer med et slagkraftigt hold, så tilskuerne i Gryden kan få en fantastisk dag med masser af tempofyldt tennis. Vi kan vist roligt garantere, at der ikke fås bedre tennis på disse kanter.

Kampen starter kl. 12.00 med spillerpræsentation, og det anbefales, at tilskuere møder frem i god tid, da der kan blive rift om pladserne.

På søndag den 12. august spiller GTK’s andethold i øvrigt på hjemmebane mod Horsens i bestræbelserne på oprykning fra Jyllandsserien. Kampen starter kl. 9.00.

Skriv et svar