GTK’ere i spændende dyst om indendørsoprykning

Vejle Tennis Klubs hold i 1. division med flere GTK’ere på holdet spiller i weekenden playoff-kampe om oprykningen til Elitedivisionen indendørs. 

Vejle vandt den ene 1. divisionspulje i vest, mens Kolding vandt den anden. De to klubber mødes nu lørdag om én altafgørende playoff-kamp mod Hørsholm-Rungsted søndag – i Hørsholm.

Lørdagens kamp, som afvikles i Vejle Tennis Hal med kampstart kl. 12.00, er særligt interessant med GTK-briller, fordi der er flere GTK’ere i aktion. Både Kristian Korsgaard, Jan Bruun Christensen og Lars Baes kan komme i spil for Vejle, mens Sebastian Mikkelsen vil være at finde på Koldings holdkort.

Uanset hvilken klub der vinder lørdagens opgør, så vil HRT være kæmpe favoritter søndag, men Vejle har bestemt et ganske slagkraftigt hold med to dygtige tyskere, så det er ikke en fuldstændigt umulig opgave.

Skriv et svar