Spændende lodtrækning til Elitedivisionen

Lodtrækningen til Give Tennisklubs debut i Elitedivisionen er blevet offentliggjort, og det må siges at være en yderst interessant én af slagsen.

GTK er havnet i grundspilspulje med tre meget stærke hold; Gentofte, KFUM og Århus 1900, og vi har været så heldige, at vi har både Gentofte og Århus 1900 på hjemmebane. To kampe, der allerede nu er udset til at blive de uden sammenligning største kampe nogensinde spillet i vores del af Danmark.

12. MAJ, GTK-GENTOFTE
Et tennisbrag af de største for en lille klub som vores, når Elitedivisionen bliver servet i gang i maj. Gentofte har en fantastisk bredde af unge og rutinerede spillere, og de har både Christian Sigsgaard og August Holmgren på holdkortet. Begge er inde omkring Davis Cup-holdet, og Christian Sigsgaard har sågar slået verdens nummer 61, Nikoloz Basilashvili, i en Davis Cup-match mellem Georgien og Danmark for to år siden.

26. MAJ, KFUM-GTK
KFUM, københavnerklub, er oprykkere, men de har et meget homogent hold af dygtige spillere, der netop er sluttet som 2’er i deres grundspilspulje indendørs.

2. JUNI, GTK-ÅRHUS 1900
Århus 1900 er historisk set Jyllands tennisflagskib, og kommer de med deres bedste spillere, så skal GTK’erne stå tidligt op, hvis der skal ret mange point på kontoen.

Det nye format i holdturneringen gør, at kun de to bedste fra grundspilspuljen går videre til afgørende kampe om medaljer og overlevelse i august-september, mens de to dårligst placerede hold i grundspilspuljen ryger direkte ned i 1. division.

Skriv et svar