Godt nytår!

2017 har været noget af et år for Give Tennisklub. Vi rykkede op i Elitedivisionen med førsteholdet, rykkede op i Jyllandsserien med andetholdet, fik massivt tilgang af nye juniorer, fik udvidet vores klubhus med 30 kvm, fik nye hegn sat op omkring banerne, fik gang i bane 3 igen, lavet to nye tribuner og lige her på falderebet har vi fået renoveret vores to kampbaner.

Af hjertet tak til alle jer, der har gjort ovenstående muligt. Til sponsorerne for den enorme økonomiske støtte, som vi bliver forkælet med. Til spillerne for at levere gang på gang i holdkampene. Til de mange tilskuere for at bakke op om førsteholdets kampe og dermed skabe en kulisse, som spillerne kan præstere i. Til trænerne for jeres store engagement. Til de mange frivillige, der har slidt og slæbt på bestyrelsens kommando, så vi både kunne få det tennisanlæg, vi drømte om samt tilbyde vores medlemmer og tilskuere de aktiviteter, som de fortjener…

I 2018 skruer vi niveauet en tak eller to op. Højere niveau i holdkampene, bedre baner og et klubhus, der lige har fået den sidste indsprøjtning af kærlighed til tennis.

Med ønsket om et rigtigt godt nytår til jer alle.

De bedste nytårshilsener
Bestyrelsen i Give Tennisklub

Skriv et svar