Frederik Press slutter sæsonen stærkt af i Sydafrika

GTK’s tyske førstesingle, Frederik Press, som man kunne opleve i Gryden i august, da GTK bankede Skovbakken i 1. divisions puljefinale, spiller professionelle turneringer på ITF-touren i øjeblikket, og dét er med ganske pæn succes.


Billede af Frederik fra sit ophold i Sydafrika

Frederik Press er pt. i gang med sin tredje turnering i Sydafrika i denne omgang, og Frederik har haft et utroligt uheld med lodtrækningerne indtil videre, da han i uge 1 røg ud til Mitjana (Frankrig) med cifrene 57 57 i første runde og i uge 2 til førsteseedede Scholtz (Sydafrika) med cifrene 67 67 i anden runde.

Mitjana vandt turneringen i uge 2, mens Scholtz vandt turneringen i uge 1, så man må sige, at Frederik har været op mod de bedste af de bedste i den sydafrikanske serie.

I denne uge har Frederik haft anderledes held med lodtrækningen, da han i første runde stod overfor lokale Du Toit, som Frederik slog 67 61 64. I anden runde har han netop slået svenske Renard med 63 46 75 efter en mentalt meget stærk præstation, og nu er vores tyske ven klar til kvartfinalen og et revancheopgør mod franske Leny Mitjana.

Vi krydser fingre for endnu en sejr og flere ATP-points til Frederik i den sydafrikanske varme.


Frederik Press yderst til venstre efter 6-0-sejren over Skovbakken i ’17

Skriv et svar