Renoveringen af banerne sat i gang

Det har længe været bestyrelsens ønske at få lagt vores to turneringsbaner om, og med stor hjælp fra Vejle Kommune er arbejdet endelig igangsat.

Banerne er oprindeligt fra 1978 og har ikke gennemgået den renovering, som man normalt vil foretage efter ca. 20 år afhængigt af banernes tilstand. Vores baner mangler dræn samt et mellemlag, hvilket gør, at vandet tager meget lang tid om at trække igennem.

Dette har resulteret i et hav af aflyste træninger + normale bookinger, så det er naturligvis med meget stor glæde, at processen i denne uge er blevet sat i gang, så vi kan få mere jævne baner, som tilmed er spilbare hurtigere efter nedbør.


Maskinerne er godt i gang med at pløje bane 1 + 2 op denne uge

I samme ombæring etablerer Sport Trading og Agrometer et automatisk vandingsanlæg, så vi fremover med langt større lethed kan holde banerne fugtige både før og efter spil.

Vi glæder os meget til at åbne de forbedrede baner i 2018-sæsonen og sender en stor tak i retning af Vejle Kommune for at udvise velvilje i forbindelse med vores ønske om at kunne spille elitedivisionstennis på gode baner.

Skriv et svar